Natuursteen Vloeren: Excentr Methode voor veilig reinigen en polijsten

Bij ons kunt u uw natuurstenen vloer veilig laten reinigen en/of polijsten met behulp van de Excentr  Methode. We behandelen diverse natuurstenen zoals marmer, Belgische blauwsteen, terrazzo, en meer. Belangrijk is dat we hierbij uitsluitend water gebruiken, zonder gebruik te maken van schadelijke reinigingsmiddelen.

Tapijt reiniging Maassluis

Onze aanpak:

  1. Excentr Methode: Deze methode maakt gebruik van een effectieve beweging om uw natuurstenen vloer grondig te reinigen, slijpen en te polijsten. Het gebruik van alleen water zorgt voor een veilig proces.
  2. Slijpen & Polijsten: Na de reiniging zorgen we ervoor dat uw vloer mooi wordt gepolijst, met de mogelijkheid om te kiezen tussen een zijdeglans of hoogglans afwerking. Zo krijgt uw vloer weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug.
  3. Impregneren: Indien gewenst kunnen we uw natuurstenen vloer ook impregneren. Dit helpt om de vloer te beschermen tegen vuil en vlekken, waardoor de levensduur van de vloer verlengd wordt.

Als u overweegt om uw natuurstenen vloer te renoveren, staan we klaar om u daarbij te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Met onze specialistische aanpak en focus op natuurlijke reiniging en polijsten, streven we ernaar om uw natuurstenen vloer in topconditie te brengen en te houden. Voor een vloer die niet alleen schoon en gepolijst is, maar ook duurzaam beschermd tegen dagelijkse belasting.

Offerte aanvragen

Klinken onze diensten als muziek in uw oren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

DWcleaning contact

Over DW Cleaning

Als specialist in verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven is geen zaak ons te schoon. Wij zorgen ervoor dat uw woning, kantoor, horecagelegenheid of portiek blinkt als nooit tevoren. Met onze machines en tools zijn wij van alle markten thuis. Van glasbewassing en schoonmaak tot professioneel reinigen, wij adviseren uw graag in de mogelijkheden!

Wisser
Spuit
Spons
Offerte aanvragen