Beton & gecoat beton: Herstel en bescherming

Heeft uw betonnen vloer of gecoate vloer veel gebruikerssporen? Wij bieden effectieve oplossingen voor deze heavy-duty toepassingen.

Tapijt reiniging Maassluis

Diepte­reiniging

Reinigen: Met onze geavanceerde machines, die hoge mechanische kracht leveren en tot 120 kg druk op de pad of borstel uitoefenen, zorgen we ervoor dat alle sporen zo goed als mogelijk worden verwijderd. Daarnaast kunnen we in sommige gevallen ook bandensporen, vet- en olievlekken verwijderen met alleen water en zonder chemie.

Schuren & polijsten:

  • Schuren en polijsten: We bieden schuur en polijst diensten aan voor beton. Het schuren helpt om het oppervlak voor te bereiden door oneffenheden te egaliseren, klaar voor een volgende afwerking zoals een coating of verflaag. Liever een betonlook? Ook kunnen we uw betonvloer polijsten tot een mooi eindresultaat.

Bescherming en behandeling:

  • Impregneren: Om uw betonnen vloer optimaal te beschermen, bieden we impregneeropties aan. Dit helpt bij het afstoten van water, vet en olie, en verlengt zo de levensduur van uw vloer.

Met onze expertise en focus op kwaliteit zorgen we ervoor dat uw betonnen vloer of gecoate vloer niet alleen hersteld wordt, maar ook goed beschermd blijft tegen toekomstige schade. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw vloer kunnen revitaliseren en beschermen volgens uw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen

Klinken onze diensten als muziek in uw oren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

DWcleaning contact

Over DW Cleaning

Als specialist in verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven is geen zaak ons te schoon. Wij zorgen ervoor dat uw woning, kantoor, horecagelegenheid of portiek blinkt als nooit tevoren. Met onze machines en tools zijn wij van alle markten thuis. Van glasbewassing en schoonmaak tot professioneel reinigen, wij adviseren uw graag in de mogelijkheden!

Wisser
Spuit
Spons
Offerte aanvragen